Iznenadna smrt bivše supruge ga je slomila

'Ovo je bolno razdoblje za našu obitelj'

Profimedia

Frontmen grupe Iron Maiden, 61-godišnji Bruce Dickinson trenutno proživljava bolno i tužno razdoblje. Naime, kako javlja 'The Sun', preminula je njegova bivša supruga Paddy Bowden, s kojom je bio 30 godina u braku. Njezino tijelo je pronađeno u njihovom nekadašnjem domu u londonskom Chiswicku. S obzirom na to da su ove tužne vijesti stigle uistinu iznenada, detalji tragedije i dalje nisu poznati.

Poznato je da su na mjesto nesreće poslane dvije ekipe Hitne pomoći. Iako je prva je stigla u roku dvije minute, nažalost, Paddy nije bilo pomoći. O svemu se oglasio i sam glazbenik, koji je kratkom porukom priznao koliko je shrvan zbog ovog gubitka. 

'Ovo je strašna tragedija koja je po svemu sudeći nesretan slučaj. Razoreni smo ja i naša djeca, Austin, Griffin te Kia. Iz poštovanja prema Paddy nećemo dalje komentirati ovo izuzetno teško i bolno razdoblje za našu obitelj', napisao je kratko Bruce i zamolio za poštovanje i mir. Cijeloj su obitelji nakon tužne vijesti, brzo počele pristizati poruke podrške.