Kraljevski par kreće preuzeti mjesto Harryja i Meghan

Kad neće oni, ima tko hoće

Profimedia

Princeza Beatrice, 31-godišnja kći princa Edwarda, sina kraljice Elizabete i princa Philipa, i njezin zaručnik, grof Edo Mapelli Mozi, navodno se žele useliti u prijašnji dom princa Harryja i Meghan Markle, Frogmore Cottage, i preuzeti njihovu ulogu u brendu Sussex Royal koji Harryju i Megan više nije dopušteno koristiti, piše magazin New Idea u novom broju.

Profimedia 

Nagađanja o preseljenju potaknuo je sam zaručnik princeze Beatrice, kada je na Instagramu objavio fotografije njihove sadašnje rezidencije i uz njih napisao: 'Bit će se teško odreći svega ovoga'. Uz to je novinar koji dugi niz godina prati kraljevsku obitelj, Phil Dampier, rekao magazinu da su princeza Beatrice i Edo 'više nego voljni preuzeti posao bivšeg Sussex royala, Harryja i Meghan, barem djelomično, ako im se to dopusti'. Dopuštenje im, podsjetimo, treba zato što princeza Beatrice i zaručnik ne spadaju pod 'starije' članove kraljevske obitelji te zato nemaju pravo na punu novčanu potporu poreznih obveznika za sve troškove svog života.

Profimedia 

 Čak su se nedavno pojavila šuškanja kako će se princeza Beatrice morati iseliti iz svoje kraljevske rezidencije u Londonu zato što je palača u velikim novčanim gubitcima zbog nedostatka turista tijekom karantene, od kojih su godišnje prihodili stotine milijuna funti. U tom svjetlu ne čudi da su ona i njezin dragi voljni preuzeti ulogu koju su 35-godišnji Harry i 38-godišnja Meghan odbacili kad su odlučili raskrstiti s kraljevskom obitelji i preseliti se u SAD-e, te na taj način pojačati svoju popularnost u britanskoj javnosti. Međutim, portal Gossip cop tvrdi kako su to samo nagađanja te kako grof Edo nije objavio fotografije iz njihove rezidencije, već skupog stana kojeg je renovirao i htio prodati, s obzirom da je vlasnik agencije za posredovanje nekretninama.