OKRIVILI PANDEMIJU Voditeljica raskinula zaruke i okrivila koronavirus

Što se događa?

Instagram

Voditeljica američkog Today showa odlučila je prekinuti vezu sa zaručnikom Erikom Brooksom. Sve je objasnila na svom Instagram profilu, no mnoge je začudio sam razlog njihova razilaženja, a to je pandemija koronavirusa. Kako je otkrila, tenzije u karanteni za par su postale previše te su odlučili svatko krenuti svojim putem. 

'Pandemija je uzela danak u mnogim aspektima naših života - prolazili sm kroz vrlo teško razdoblje. Erik ja najbolja osoba koju poznajem, no njegov život u Bostonu i moj u New Yorku postao je previše' poručila je Jill koja je isprva izolaciju provodila sa svojim zaručnikom. 'Naša veza postala je preteška. Želim mu zaista sve najbolje - no svađe koje smo imali zaista su postale previše', poručila je. 

Inače, par se zaručio prošle godine na vrlo romantičan način. Erik je za svoju ljubljenu pripremio šator ispunjen svijećama, cvijećem i njihovim fotografijama. 'Živjeli smo bajku. No, protekle tjedne provodili smo 24 sata zajedno i, kao i mnogi drugi, imali smo nekoliko gadnih svađa. Bilo je zaista teško', iskrena je bila voditeljica. Par je prije zaruka bio zajedno dvije godine, a Erik iz prošle veze ima i dvoje djece. 'Naša veza zapravo je jedan ljubavni roman. No, svim lijepim stvarima nekad dođe kraj', zaključila je.