Izabel i Mateo Kovačić u radosnom iščekivanju

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač londonskog Chelseaja Mateo Kovačić s voljenom suprugom, ekonomisticom i modnom ikonom Izabel proživljava najsretnije dane života

Instagram

Jednima se debatiralo hoće li izolacija zbog pandemije koronavirusa rezultirati baby boomom ili ne i dok su jedni stručnjaci žestoko zagovarali tu tezu, drugi su tvrdili upravo suprotno. Iz kojeg god razloga bilo, lijepih vijesti srećom ne nedostaje, a njima se mogu pohvaliti i supružnici Kovačić. Naime, kako doznajemo, Izabel i Mateo Kovačić čekaju svoje prvo dijete. Iako do zaključenja broja nismo uspjeli doći do njihove izjave, sretnu vijest potvrdila nam je osoba bliska paru. Ovo i nije toliko neočekivano ako uzmemo u obzir da je Mateo jednom prilikom izjavio kako bi se volio ostvariti u očinskoj ulozi, a i oboje ne kriju koliko uživaju u društvu djece. Osobito Izabelinih nećakinja Lucije i Nikol, kćeri njezine starije sestre Ivane, s kojom je 2015. pokrenula brend Lunilou, odjevni eko brend namijenjen upravo najmlađima.

Arhiva 

Iz ljubavi prema djeci supružnici Kovačić, koji trenutno žive u Londonu, gdje on igra za klub Chelsea, osnovali su i Zakladu Mateo Kovačić koja svojim donacijama pomaže raznim udrugama u njihovim aktivnostima, a njezini su primarni korisnici djeca s teškoćama u razvoju.

Instagram 

Prije toga je sa suprugom 25-godišnjakinja rođena u Švicarskoj, zbog njegova ugovora s još jednim od najvećih svjetskih nogometnih klubova, Realom, tri godine živjela u Madridu. Ondje je provela velik i važan dio djetinjstva, a potom se s obitelji preselila u zagrebačke Sesvete. 

Story arhiva 

Iako je rođena u Švicarskoj, diplomirana ekonomistica danas svojim domom smatra Zagreb. Ipak je to grad u kojem je provela neke od ljepših godina života, ali i upoznala svog supruga. Hrvatski nogometni reprezentativac bio je još srednjoškolac kada se zaljubio u Izabel, s kojom ga je spojila ljubav prema vjeri. Mateo je godinama bio ministrant u svojoj Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Kako se pisalo, sretali su se nedjeljom na misi i malo-pomalo među njima je zaiskrilo. No već 2013. našli su se pred prvim većim izazovom - Dinamov napadač potpisao je ugovor s Milanom, zbog čega su neko vrijeme održavali vezu na daljinu. Viđali su se kad god bi im njegove klupske obaveze dopuštale.

Profimedia 

Mateo je naposljetku 2016. zaprosio Izabel.  Vjenčali su se godinu dana poslije, nakon sedam godina veze, u istoj crkvi u kojoj su se i upoznali, a u kojoj će vjerojatno i jednog dana krstiti dijete koje bi na svijet trebalo stići potkraj ljeta.