Romina Knežić pokazala svoju skrivenu stranu

Potez koji označava prekretnicu

Instagram

Vjerojatno svi pamte vijest od prije nekoliko mjeseci kad je glumica Jennifer Aniston napokon odlučila otvoriti vlastiti Instagram profil. Tog dana srušila se ta društvena mreža jer je previše ljudi u isto vrijeme htjelo pogledati njenu prvu objavu. Ispalo je kako je taj potez za Jennifer bio veća prekretnica nego što je mislila, a isti potrez sad je povukla i voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić, otvorivši vlastiti Instagram profil. Mnogi njeni fanovi su se razveselili i zacijelo pomislili: 'Napokon!'.

Prva fotografija koju je Romina objavila bila je s proslave njenog 39. rođendana. Sljedećom fotografijom, na kojoj pjeva ispod svjetlećih slova kojima je ispisana riječ 'crazy', poručila je da joj je dosta korone, a podijelila je i jednu fotografiju s putovanja. Vrlo brzo je privukla više od 160 pratitelja, među kojima su pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, kolega Andrija Jarak i njen partner, ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch, s kojim je u vezi dvije godine.


Prisjetimo se, Romina iza sebe ima brak s odvjetnikom Sergejem Šitovim s kojim ima osmogodišnju kći Zoye. U braku su bili od 2008. do 2014. godine kada su se sporazumno rastali, a tijekom braka su zbog poslovnih obveza živjeli na nekoliko adresa.