Supruga Đorđa Balaševića ostavila bez teksta

Pošlo joj je za rukom

Facebook

Supruga omiljenog regionalnog kantautora Đorđe Balaševića, Olivera, nedavno je proslavila 61. rođendan, a u braku je s 'panonskim mornarom' već dugih 40 godina. Čini se kako je ljubav izvor mladosti jer Olivera svakako to dokazuje svojim mladenačkim izgledom i besprijekornom linijom, koji su došli do izražaja na fotografiji koju je objavila na Instagram profilu koji je nedavno otvorila. Pokazala je svoje noge u kratkoj haljini cvjetnog uzorka dok je slikala po zidu kuće, a fanovi su ostali bez teksta.

Olivera preko Instagrama promovira svoju knjigu 'Planeta dvorište', ali i objavljuje fotografije iz svoje svakodnevice. Pratitelji joj često pišu kako je ljepša što je starija, da izgleda upola mlađe te da je najljepša baka u Novom Sadu.

Podsjetimo, Olivera i Đorđe upoznali su se krajem sedamdesetih u Novom Sadu, dok je  još bila studentica. On je iza sebe već imao dva albuma s grupama Žetva i Rani mraz, a ona se tada bavila sportom. Bila je jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je otići na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, no ostala je u drugom stanju.

Instagram screenshot 

Vjenčali su se kada se Đorđe vratio iz vojske, šest mjeseci nakon što se rodila njihova druga kći Jovana. Osim nje par još ima kći Jelenu i sina Aleksa. Đorđe je jednom prilikom objasnio kako ga je osvojila Olivera. 

'Jednom prilikom gledali smo zajedno utakmicu Hajduk - Hamburg. Najednom mi je Olivera prebacila ruku preko ramena i rekla da je Zlatko Vujović opasan nogometaš. Tada sam pomislio da sam našao pravu osobu, prijatelja koji se razumije i u druge stvari. Ženim je odmah - gotovo je', rekao je.