Pink ponovno u strahu za sina

Nakon što je jedva preživio

Profimedia

Pjevačica Pink tjednima se brinula za život svog trogodišnjeg sina Jamesona koji je razvio teške simptome nakon što se zarazio koronavirusom. Tek što se uspio oporaviti, 40-godišnja zvijezda ponovno je u strahu za svog sina zato što je sada razvio ozbiljne alergije na hranu, javlja Metro.Svoju brigu podijelila s pratiteljima na Instagramu, objavivši video recepta kojeg je pripremala za svoju obitelj, veganske, bezglutenske pite od trešanja bez jaja.

Instagram 

Uz video je napisala: 'Moj dragi dečko, Jamo, ispada da ima prilično jake alergije na hranu. A to smo saznali dok smo radili krven pretrage zbog koronavurusa. Alergičan je na pšenicu, mliječne proizvode i jaja'.

Podsjetimo, tužna pjevačica koja sa 44-godišnjim suprugom Carey Heart ima i osmogodišnju kći Willow, nedavno je u showu Ellen DeGeneres u suzama priznala koliko se bojala za Jamesonov život kad mu se stanje zbog koronavirusa pogoršalo s otežanim disanjem i kontinuirano visokom temperaturom. 'Jedne noći sam se probudila i nisam mogla disati. Morala sam uzeti raspršivač kojim lakše primim lijek. Nisam ga morala koristiti 30 godina i to me uistinu uplašilo', u šoku je prepričavala.

Profimedia 

Nakon što su započeli njezini problemi s disanjem, na bol u plućima požalio se i dječak. U tom trenutku, nije znala što učiniti i počela ju je hvatati panika. 'Razmišljala sam o odlasku u bolnicu, ali u istom trenu nisam znala što napraviti. Jedino u što sam bila sigurna jest da je ovo bilo najstrašnije iskustvo u mome životu', ispričala je u suzama.