Angelina Jolie na korak od živčanog sloma

Ponašanje bivšeg supruga će je dovesti do ludila

Profimedia

Brad Pitt je glumac čije se ime ove godine doista često povlači po medijima. Najčešći razlog tomu je njegov ljubavni život i poveznica s Jennifer Aniston, ali i 26 godina mlađom kolegicom Aliajom Shawkat. Naime, par je u nekoliko navrata uhvaćen dok uživaju u međusobnom društvu na različitim društvenim događajima u Los Angelesu, ali vezu još nisu potvrdili. Ipak, poznato je da je Brad svoju prijateljicu, kako je sam naziva, upoznao sa svojom 13-godišnjom kćeri Shiloh. Upravo to je Angelinu dovelo do ludila, zbog čega je na korak od živčanog sloma, pišu strani mediji.

Profimedia 

S obzirom na to da bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima, prati im se svaki korak, a izgleda da i sami za to daju povoda. Ovog je puta pažnju privukla reakcije glumice na spomenuti susret njezine kćeri i nove navodne Bradove djevojke. Postavila je odmah ultimatum i zaprijetila preko djece. Ultimatum je samo nastavak stare zabrane koju je Angelina prije 10 godina uvela u brak. Riječ je o zabrani u kojoj Brad nije smio snimati ljubavne scene ni s jednom drugom glumicom, osim nje. 

Najnoviji dodatak toj zabrani je onaj u kojem Angelina bivšem suprugu naložila da svoje prijateljice i buduće partnerice ne upoznaje s njihovom djecom. Izgleda da je 44-godišnjakinja sigurna u ono što želi i da će dati sve od sebe da te zabrane i zažive. 

Profimedia 

Inače, izvor blizak glumici je nedavno otkrio da je Angelina ljubomorna na Aliaju. 'Vjerujte mi, Angie ne bira riječi kada je u pitanju Alia. Najblaže rečeno, ne smatra ju niti nekom ljepoticom, štoviše, govori da je ružna', ističe izvor, a između ostaloga je otkrio i što glumicu najviše smeta. 'Najviše ju je povrijedila činjenica što ju je Brad relativno brzo prebrodio pa se konstantno piše o njegovim ljubavnim vezama dok bivši supružnici pokušavaju dogovoriti preraspodjelu imovine nakon propalog braka', rekao je tada za kraj. 

Profimedia