Sa 11 godina doznala da njezin otac nije čovjek kojeg zove tata

Nekonvencionalno djetinjstvo

Profimedia

Glumica Liv Tyler je od Bebe Buell naslijedila ljepotu i karizmu, iako se nisu oduvijek najbolje slagale. No, danas svojoj majci, nekadašnjoj hard core partijanerici, više ništa ne zamjeraGlumica Liv Tyler je od Bebe Buell naslijedila ljepotu i karizmu,  iako se nisu oduvijek najbolje slagale. No, danas svojoj majci, nekadašnjoj hard core  partijanerici, više ništa ne zamjera.

Glumica Liv Tyler je od Bebe Buell naslijedila ljepotu i karizmu,  iako se nisu oduvijek najbolje slagale. No, danas svojoj majci, nekadašnjoj hard core  partijanerici, više ništa ne zamjera.

“Tek kad sam i sama postala majka, shvatila sam kroz što je sve prošla moja. Zamislite, lude sedamdesete su, svi tulumare, vi ste 23-godišnja cura iz Mainea koja je došla osvojiti New York, i onda se preko noći nađete u ulozi koju baš i niste planirali: samohrane majke. Mora da je bilo zastrašujuće”, kaže glumica koja definitivno nije imala konvencionalno djetinjstvo ni majku koja joj sprema sendviče u ruksak prije škole, piše Elle.hr.

profiemdia 

Bebe Buell bila je mlada manekenka i okorjela party girl koja je dejtala s Mick Jaggeromi Rodom Stewartom prije nego je neplanirano zatrudnjela s frontmenom grupe Aerosmith, Stevenom Tylerom. I to u vrijeme dok je još uvijek bila u službenoj vezi s glazbenikom Todom Rundgrenom. No bile su to lude sedamdesete, svi su veselo i opušteno lebdjeli u oblaku marihuane pa je Todd malu Liv prihvatio kao svoje dijete. U onim trenucima kad ju je viđao: naime, Bebe se vratila u rodni Maine gdje je rodila i ostavila Liv na skrb svojim roditeljima, dok je ona putovala na turneje sa svojim rock bendom B-Sides. Liv je bilo jedanaest godina kad je saznala da njezin otac nije čovjek kojeg zove tata.

Profimedia 

“Majka mi je već priznala da Todd nije moj pravi otac, a tko bi to mogao biti shvatila sam kad me odvela na koncert Aerosmitha i kad sam ugledala kćerku Stevena Tylera Miju koja je izgledala kao moja blizanka. Pitala sam mamu je li mi Steven otac, a ona se rasplakala. Nakon prvotnog šoka, okrenula sam stvari na šalu i konstatirala kako će Božić odsad biti jako zanimljiv. Danas sam presretna jer mogu reći da sam u životu imala dva oca, prepuna energije, luda, urnebesno zabavna umjetnika, te gomilu braće i sestara. Zovemo se čopor Tylerovih. Kao dijete bi vjerojatno bila sretnija da mi je mama bila klasična ženica iz Mainea, koja je stajala za štednjakom, pekla kolače i živjela dosadni život iz predgrađa, ali zamislite za koliko bi uzbudljivih i zanimljivih iskustava bila zakinuta”, konstatirala je Liv, danas i sama majka troje djece.