Veliki preokret u odnosu Harryja i Williama

Iznenadili

Profimedia

Da postoje trzavice među kraljevskom braćom, prinčevima Harryjem i Williamom, nije tajna. Štoviše, već se neko vrijeme piše o lošem odnosu između prinčeva, a sve su dodatno zahladili Harijeva selidba i odvajanje od kraljevske obitelji. No, kako pišu britanski mediji, točnije ETOnline, braća su navodno počela ponovno razgovarati.

Profimedia 

Na to ih je, prema pisanju portala, potaknulo zdravstveno stanje princa Charlesa, koji se borio s koronavirusom. 'Bilo je velikih razmirica između njih dvojice, ali stvari su se popravile i znam da se ponovno čuju telefonom i videopozivima. Čuju se za porodične rođendane, a mislim da ih je bolest princa Čarlas natjerala da ponovno počnu razgovarati', ispričala je stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Osim toga, dodala je i kako je Harryju počeo nedostajti dom te je upravo zbog toga ovo bilo pravo vrijeme da uspostavi odnos s bratom, a navodno su i njihove supruge Kate Middleton te Meghan Markle zakopale 'ratnu sjekiru'.

'Mislim da je s obje strane nastupilo olakšanje kad je ta drama prestala. Harry i Meghan su slobodni nastaviti sa svojim novim životom, a William i Kate se mogu vratiti na staro bez uznemiravanja. Mislim da im jako nedostaje da Harry u blizini', otkrila je stručnjakinja.

Profimedia