Nakon amputacije noge uslijedio novi problem

O svemu progovorila shrvana supruga glumca

Instagram

Supruga broadwayskog glumca, 41-godišnjeg Nicka Cordera već je strahovala da joj se suprug uopće neće probuditi iz kome u koju je pao prije nekoliko tjedana nakon što se zarazio koronavirusom. Na svoj užas Amanda Kloots morala je gledati kako mu se stanje u komi toliko pogoršalo da su mu liječnici morali amputirati nogu. Iako je mislila da će se nakon što se probudio iz kome, njegovo zdravstveno stanje popraviti, život ju je još jednom 'udario'. Uslijedio je novi problem - Nick ima infekciju pluća.

Amanda je u ovim trenucima odlučila iskoristiti društvene mreže kako bi javnost obavještavala o suprugovom stanju. 'Novi detalji, bio je težak tjedan. Nick je ranije ovog tjedna imao plućnu infekciju. Od tada se polako oporavlja, što je sjajno', rekla je na samom početku. U nastavku je dodala da i dalje razmišljaju pozitivno, jer primjećuje da je iz dana u dan sve bolje. 

'Nadamo se samo da liječnici mogu pronaći još lijekova koji će mu pomoći. Trenutno smo okrenuti prema sporim, malim pobjedama, koje putuju prema odmoru i oporavku', sasvim je iskrena. 

Podsjetimo, Nick je primljen u bolnicu početkom travnja ove godine otkako se požalio na simptome koronavirusa. Isprva su liječnici bili uvjereni da boluje od upale pluća, no nakon nekoliko testiranja bili su sigurni da je riječ o novom virusu koji je poharao svijet.