BRAK NA PRVU Gordana slučajno otkrila spol djeteta?

Obožavatelji uvjereni da znaju što je

Instagram

Ljubav je učinila svoje, iako na početku nisu bili suđeni jedno drugome. Sudionici showa 'Brak na prvu' Gordana Marelli i Adam Kromer upravo su primjer da osjećaji ne biraju. Naime, nakon zadnje epizode emisije u kojoj su otkrili da su zajedno već neko vrijeme i da čekaju dijete, sretni par ne skriva uzbuđenje oko dolaska prinove.

Iako su isprva bili vrlo tajnoviti, sada na društvenim mrežama dijele i poneke detalje. Gordana je tako već počela s pripremama za dolazak bebe, a posljednja fotografija koju je objavila na Instagramu, vjeruju obožavatelji, otkrila je kako se radi o dječačiću.

'Polako sam se počela opremati, najbolje početi s dudicom', poručila je Gordana uz selfie na kojoj pokazuje zelenu dudicu koju je namijenila svojoj bebi. Mnogi su upravo zbog boje dude počeli nagađati kako se radi o dječaku. 'Je li bebica muško ili žensko', upitala je jedna pratiteljica, dok je druga odgovorila kako se po mami, ali i po samoj fotografiji vidi kako Gordana i Adam čekaju dječaka.

Podsjetimo, par je za trudnoću saznao uoči blagdana. Prvotno su se šokirali, ali onda su zaključili da je to upravo ono što žele u životu. Goga i Adam počeli su se družiti u showu, išli su u teretanu i na kave... Naposljetku su osjetili simpatije jedno prema drugome.