Jelena Karleuša javno se obrušila na supruga

Rekla što joj smeta

Instagram

Jednoj od najpopularnijih regionalnih folk pjevačica, 41-godišnjoj Jeleni Karleuši, čini se, sve ide baš kako je zamislila. Ova glazbenica uživa u obiteljskom životu sa suprugom, nogometašem Duškom Tošićem te dvjema kćerima - 11-godišnjom Atinom i godinu dana mlađom Nikom. Isto tako, slažu se mnogi, na vrhuncu je i Jelenina karijera. Međutim, očito sve nije tako savršeno kako izgleda, jer se Jelena na društvenim mrežama otvoreno požalila na supruga.

'Sjetila se tko je i igra se promijenila. 

'Sjetila se tko je i igra se promijenila

  Jedno veliko hvala svima koji su radili na ovom nevjerojatnom projektu. Ima vas toliko puno, ne bi stalo u tri objave. Vrijedilo je! Hvala svima za podršku i lijepe riječi nakon emitiranja! Ponosna sam! Hvala i onima koji su otrovnim riječima i lošim djelima probudili onu Jelenu Karleušu koja ustaje kada je najteže. Hvala mužu koji nije imao vremena gledati, hvala mojoj djeci koja su me učinila najponosnijom mamom na svijetu!', napisala je Jelena te dala do znanja kako joj nije svejedno što dragi, dok je radila na za nju važnom projektu, nije imao vremena za nju.


Podsjećamo, srpska pjevačica i sedam godina mlađi suprug, u braku su od lipnja 2008. godine, a samo tri mjeseca kasnije, na svijet je stigla njihova prva mezimica Atina. Godinu dana kasnije, kako je sama planirala, Jelena je na isti datum rodila i drugu kći, Niku, koja je starijoj sestri Atini došla kao najljepši rođendanski poklon.