RAZOČARAO OBOŽAVATELJE Miljenik publike napušta popularnu seriju

Još se ne zna što će biti s njegovim likom

Profimedia

Brojni obožavatelji ostali su razočarani viješću da Skeet Ulrich odlazi iz omiljene serije, kriminalističke misteriozne drame ‘Riverdale’. Nakon četiri sezone uspješni glumac napušta projekt, no još nije poznato što će u petoj sezoni biti s njegovim likom F. P. Jonesom. O razlozima prekida suradnje i novim projektima progovorio je u nastavku.

Story: Zašto ste odlučili otići s ovako velikog projekta?

Zahvalan sam na prijateljstvima koja sam sklopio dok sam glumio u seriji. Mislim da će mi ti ljudi svaki dan nedostajati. Ujedno sam i ponosan što sam bio dio tako talentirane grupe, i iza i ispred kamere. No odlučio sam kako je došlo vrijeme da prihvatim druge, kreativnije projekte. Iskreno, odlazim jer mi je projekt dosadio u kreativnom smislu.

Story: Nije ispalo onako kako ste očekivali?

Drukčije je. Prva sezona ispala je onakva kaku su je i najavili. Zatim uopće nisam znao kakva će biti druga sezona. Treća je bila potpuno neočekivana. Ne znam, mislim da sam jednostavno prestao išta očekivati.

Story: Kojim ste se projektima okrenuli?

S Tomom Hanksom snimio sam film ‘Bios’. Postapokaliptični uradak u kojem glumi nas petero. Radio sam i na seriji ‘#FreeRayshawn’ kojom je pokrenuta platforma Quibi. Riječ je o projektu Antoinea Fuque u kojem glume i Laurence Fishburne te Stephan James.