POMIRENJE NA POMOLU Irina i Bradley odlučili ljubavi dati novu priliku?

Fotografije izazvale sumnju

Profimedia

Iako su još sredinom prošle godine potvrdili prekid četverogodišnje veze u kojoj su dobili trogodišnju kćerkicu Leu Dee, 34-godišnja ruska manekenka Irina Shayk i njezin bivši partner, 11 godina stariji američki glumac Bradley Cooper,posljednjim su fotografijama potaknuli šuškanja kako su svojoj ljubavi odlučili dati novu šansu.

Profimedia 


Naime, da im je sreća zajedničke kćerkice na prvom mjestu, i manekenka i glumac istaknuli su već nekoliko puta do sada, a da u njihovom odnosu nema 'zle krvi', dokazuju i fotografije na kojima je 34-godišnjakinja snimljena u New Yorku kako u ležernom izdanju, kratkim hlačicama i predimenzioniranoj kariranoj košulji, izlazi iz stana bivšeg partnera.

Profimedia 


Međutim, ono što je sporno među obožavateljima jednog od najljepših parova u Hollywoodu, kako su ih svojevremeno prozivali razni mediji, jest činjenica da je Irina u Bradleyjevom stanu provela skoro četiri sata - puno više nego što to čini većina drugih bivših parova. Iako se ni glumac ni manekenka još uvijek nisu oglasili o trenutnom statusu svog odnosa, ovaj podatak bio je dovoljan da kod fanova bivšeg para izazove sumnju u moguće pomirenje i obnovu stare romanse.