Prekinuo trogodišnju vezu da bi se vratio bivšoj supruzi koju je izluđivao

Nije ju prestao voljeti

Profimedia

Bogataš Scott Disick koji se u posljednje vrijeme bavi preprodajom nekretnina, prekinuo je trogodišnju vezu sa 16 godina mlađom manekenkom Sofijom Richie, kćeri legendarnog glazbenika Lionela Richieja, javlja  Mirror. Navodno je  prekidu kumovala njegova ovisnost o alkoholu i drogama, porocima zbog kojih se prije četiri godine od njega odlučila razvesti 41-godišnja supruga Kourtney Kardashian. No izvor blizak paru tvrdi kako joj je Sofie također smetala njegova sve veća bliskost s Kourtney, s kojom ima 10-godišnjeg sina Masona, petogodišnjeg Reigna i sedmogodišnju kći Penelope.

Story 

Scott je, između ostalog, lajkao staru fotografiju koju je objavila Kourtney na društvenim mrežama, na kojoj se ona i on ljube još dok su bili u braku, što su mediji protumačili kao jedan od simptoma da još osjeća nešto u srcu za Kourtney.

'Kourtney joj nije olakšavala, a takvo ponašanje ne možete dugo trpjeti', rekao je izvor, naglašavajući kako je ipak najveći dio krivnje za prekid snosi Scott, koji je potpuno izgubio kontrolu nad ovisnošću o alkoholu i drogama otkad su mu prije šest godina preminula oba roditelja. No i prije toga je nebrojeno puta dolazio kući u intoksiciranom stanju nakon tulumarenja dok je bio s Kourtney u braku, što ga je i koštalo razvoda. Baš kao i Kardashianki, i Sofiji je 'prekipjelo' i nije mogla više biti u takvoj vezi. Osim toga, priznala je nedavno kako su i izolaciju za vrijeme pandemije korona virusa proveli odvojeno. A da su Scott i Kourtney zaista sve bliskiji, potvrđuje činjenica kako oboje trenutno ljetuju u istom ljetovalištu u Meksiku i kako njezina majka Kris Jenner otvoreno navija za njih da ponovno budu skupa.

Podsjetimo, 37-godišnji Scott je nedavno otišao na liječenje u kliniku, ali je ubrzo odustao jer su ga ondje fotografirali. No, bliski izvori tvrde kako je i dalje ustrajan u tome da mu bude bolje. 'On će napraviti sve što je u njegovoj moći da si pomogne, želi biti dobar muškarac i otac, ali da bude negdje gdje 'cure' fotografije o njemu, nije baš sigurno mjesto za njega. On mora biti negdje gdje se poštuje privatnost i gdje može raditi na tome da poboljša ono što na sebi želi popraviti. Do tamo ne može doći ako on nije siguran, a to je razlog zbog kojeg je otišao iz bolnice', rekao je izvor.