Veliki strah uvukao se u život supruge Wayne Rooneya

Može li joj s njim biti još gore?

Instagram

Coleen Rooney, suprugu 34-godišnjeg britanskog nogometaša Wayne Rooneyja, počeo je mučiti novi strah, piše Mirror. S obzirom da ju je suprug nebrojeno puta u pijanom stanju varao s drugim ženama, što mu je ona svaki put oprostila, sad ju brine što će biti s njezinim suprugom kad ode u zasluženu mirovinu, koja nogometašima dolazi već kad napune 35 godina. Coleen se zato s punim pravom boji da će to loše utjecati na njega i da će mu biti toliko dosadno da će početi još više piti, kockati i varati ju.

Story 

 Izvor blizak obitelji Rooney potvrdio je za magazin Heat da Coleen noćima teško spava zbog te bojazni. 'Wayne je od 12 godine imao svaki dan ispunjen treninzima i obavezama oko nogometa. Kad god bi imao slobodnog vremena, onda bi nastale nevolje. Dosada je najveći okidač za sve njegove probleme i Coleen se boji da će u mirovini Wayne po čitavi dan igrati video igrice i zatim noću izlaziti van i piti i kockati', kazao je.

Naravno, Coleen se boji da će ga ti poroci dovesti u priliku i da ju vara sa ženama željnim slave i prostitutkama, koje Wayne posjećuje već od 16 godine. Tako se npr. u srpnju 2014. saznalo da je Wayne platio 140 funti 21-godišnjoj prostitutki Charlotte Glover, kojoj je nakon obavljenog čina ostavio i svoj autogram kao suvenir.

Story 

Samo mjesec dana kasnije Wayne je snimljen kamerom kako ulazi u bordel u Liverpoolu deset puta, gdje je po cijeni od 45 funti zadovoljavao svoj spolni nagon sa 37-godišnjom prostitutkom Ginom McCarrick. Čini se da uživa i u sado-mazo igricama jer je tamo spavao i sa 48-godišnjom 'bakicom' znanom pod imenom 'Auld Slapper', koja je  odjevena u 'mačkasto' kožno odijelo od glave do pete. Iako se Wayne zbog toga kasnije javno ispričao, nastavio je po starom pa su ga 2010. ulovili kako se nalazi u hotelu sa ženom imena Jenny Thompson, i to u vrijeme dok je Coleen bila trudna s njihovim prvim sinom Kaiem. Najnoviji skandal Wayne je priredio prošle godine kad su ga snimili dok je u Vancouveru odlazio u hotelsku sobu s djevojkom koju je upoznao u baru, a navodno su završili u kadi s još nekoliko djevojaka.