BRAK NA PRVU Gordana se slučajno izlanula, Adam i ona su već vjenčani

Nitko ne zna kada se to dogodilo

Instagram

Ljubav je učinila svoje, iako na početku nisu bili suđeni jedno drugome. Sudionici showa 'Brak na prvu' Gordana Marelli i Adam Kromer upravo su primjer da osjećaji ne biraju. Naime, nakon zadnje epizode emisije u kojoj su otkrili da su zajedno već neko vrijeme i da čekaju dijete, sretni par ne skriva uzbuđenje oko dolaska prinove. Iako su isprva govorili da će s vjenčanjem pričekati, Gordanina posljednja objava govori suprotno. 

'Skuhao muž', napisala je Gordana uz fotografiju ručka kojeg je pripremio Adam i time otkrila kako su u braku te se čini kako su smirenje situacije s koronavirusom iskoristili za izreći sudbonosno 'da', a time i opovrgnuli početan plan koji su iznijeli u intervjuu za RTL . 'Trenutno smo fokusirani na dolazak bebice i Adamove poslovne aktivnosti vezano za sport, a situacija ionako nije pogodna za neka bračna događanja tako da nam zasad to nije u planu', rekla je tada Gordana.

Instagram 

Podsjetimo, par je za trudnoću saznao uoči blagdana. Prvotno su se šokirali, ali onda su zaključili da je to upravo ono što žele u životu. Goga i Adam počeli su se družiti u showu, išli su u teretanu i na kave... Naposljetku su osjetili simpatije jedno prema drugome.