Presretna Maja Šuput: 'S najvećim veseljem konačno objavljujem'

Ovo su svi čekali

Instagram

Nakon što je početkom prošlog mjeseca proslavila prvu godišnjicu braka otkako je suprugu, Nenadu Tatrinovu, izrekla sudbonosno 'da', jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 40-godišnja Maja Šuput ponovno ima razlog za slavlje. Kako je sama naglasila, s najvećim veseljem, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila vijest zbog koje joj osmijeh ne silazi s lica.

Bit će to jedno lijepo iznenađenje

 'Napokon! S najvećim veseljem konačno objavljujem da sam snimila novu pjesmu. Ovo je definitivno najljepša pjesma koju sam snimila i toliko sam zaljubljena u nju da ne mogu dočekati da ju čujete! Bit će to jedno lijepo iznenađenje, a tek spot... Uglavnom, konačno sam imala vremena da napravim ono što sam dugo htjela', napisala je vidno uzbuđena pjevačica ispod fotografije iz glazbenog studija i tako najavila kako uskoro izlazi njezina nova pjesma.


Da ova vijest nije razveselila samo Maju već i mnogobrojne obožavatelje koji ju svakodnevno prate, govore i komentari ispod najave. 'Jedva čekam čuti', 'oboižavam te Maja', 'pripremam zvučnike', 'jako se veselim', samo su neke od poruka upućenih pjevačici koja je za vrijeme dva desetljeća duge glazbene karijere izdala šest albuma.