BRAK NA PRVU Gordana kupila kolijevku, svi još uvjereniji da čeka sina

Obožavatelji rekli svoje

Instagram

Gordana Marelli i Adam Kromer, sudionici sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', pripremaju se za dolazak njihove prve zajedničke bebe. Gordana bi trebala roditi ovog ljeta, a već se oprema odjećom za bebu i dudama. Sad je došao red na to da par kupi i kolijevku. Kao i sve ostale stvari, Goga i Adam su kolijevku kupili u neutralnoj boji - zelenoj. Još uvijek pratiteljima i gledateljima 'Braka na prvu' nisu otkrili kojeg je spola njihova beba, ali to ih nije spriječilo da nagađaju.

Instagram 

Goga je objavila fotografiju trudničkog trbuha i usput je stavila anketu. Pitala je pratitelje što misle kojeg je spola dijete, a većina njih odgovorila je da pretpostavljaju da Gordana nosi sina.

Instagram 

Inače, par se zaljubio tijekom showa Brak na prvu, iako su ih eksperti spojili s drugim partnerima, a sada očekuju i bebu.  Podsjetimo, par je za trudnoću saznao uoči blagdana. Prvotno su se šokirali, ali onda su zaključili da je to upravo ono što žele u životu. Goga i Adam počeli su se družiti u showu, išli su u teretanu i na kave... Naposljetku su osjetili simpatije jedno prema drugome.