DESET GODINA NAKON RAZVODA Prvo beba, a sada i brak u tajnosti?

U 56. joj se ostvarile dvije želje

Profimedia

Sandra Bullock, američka glumica i miljenica publike diljem svijeta, ponovno se našla u centru pažnje. Ranije ove godine po prvi je put pokazala svoju posvojenu kći Leilu, a prošlog se mjeseca pisalo o njezinoj navodnoj prvoj prirodnoj trudnoći. Iako ima 55 godina, izgleda da je ona spremna za velike korake. Kako piše časopis 'OK', Sandra je netom prije proglašene karantene zbog koronavirusa uplovila u bračnu luku sa sadašnjim partnerom Bryanom Randallom, deset godina nakon razvoda od bivšeg supruga Jesseja G. Jamesa. 

Profimedia 

Jednostavna i privatna ceremonija navodno se dogodila u njezinom domu u Hollywoodu. 'Ne čudi me što je Sandra sve to organizirala na brzinu. Zavjete su napisali na komadiće papira, a imali su čak i iste naočale za čitanje', otkrio je anonimni izvor spomenutom časopisu i istaknuo kako su ceremoniji prisustvovali samo članovi obitelji. 

U nastavku je dodao da su veliku ulogu imali i Sandrina djeca, 10-godišnji Louis i osmogodišnja Laila. Louis je tako nosio prstenje, dok je djevojčica bila zadužena za cvijeće i latice. Sandra nije imala uobičajenu raskošnu vjenčanicu, već je odabir pao na laganu baby rozu haljinu. Ležeran je bio i Bryan, koji je odjenuo lagano svijetlo odijelo. Prema riječima izvora, prijatelji su im kao čestitku poslali mnogo cvijeća i videa kako bi im čestitali na velikom koraku. 

Story 

Podsjetimo, Sandri je pojam brak pokvario bivši suprug koji ju je varao s više od 20 žena. Ipak, ako je suditi prema ovoj priči, 55-godišnjakinja je napokon sretna zahvaljujući Bryanu, s kojim je od 2015. godine.