BRAK NA PRVU Gordana otkrila detalje o imenu sinčića

Prinova stiže u kolovozu

Instagram

Nakon što su otkrili da im u kolovozu stiže sin, reality par Gordana Marelli i Adam Kromer ne prestaju iznenađivati. Naime, kako je sada svima poznato da će im se pridružiti dječak, javnost zanima jesu li odabrali ime svom prvom djetetu. Upravo zato ne čudi što je Gordana vrlo brzo dobila takvo pitanje, na koje je odlučila odgovoriti putem društvenih mreža. Također, osvrnula se na dobivene kilograme u trudnoći. 

'Smislila sam ja 15 imena za curicu... I sad smo u problemu. Tako da još razmišljamo', otkrila je Gordana koja izgleda nije mislila da će biti dječak. Inače, spol bebe su obznanili zajedničkom fotografijom na koju su napisali: 'Dečko je'. Upravo su time potvrdili nagađanja njihovih obožavatelja. 

Na pitanje trenira li u trudnoći, odgovorila je da je ipak morala uzeti pauzu. 'Vježbala sam u trudnoći, ali sad ne mogu. Vježbanje će pričekati jesen i jedva čekam, ovako sam sva troma. U trudnoći se dosad udebljala devet kilograma, a prinova stiže u kolovozu', otkrila je znatiželjnim pratiteljima na društvenim mrežama.

Inače, par se zaljubio tijekom showa Brak na prvu, iako su ih eksperti spojili s drugim partnerima, a sada očekuju i bebu. Podsjetimo, par je za trudnoću saznao uoči blagdana. Prvotno su se šokirali, ali onda su zaključili da je to upravo ono što žele u životu.