Dvije godine izbjegavala medije zbog unakaženog lica od mnogih operacija

Sinonim za neuspješne estetske operacije

Profimedia

Američka glumica Lara Flynn Boyle posljednjih godina sve šokira svojim neprepoznatljivim izgledom. Naime, nekadašnja seks bomba koja se proslavila ulogom u kultnoj seriji 'Twin Peaks', godinama se ne može pomiriti sa starenjem pa je u nastojanju sa zadrži mladolikost pretjerala s brojnim estetskim operacijama. Ova 50-godišnjakinja se posljednje dvije godine rijetko pojavljuje u javnosti, s obzirom na to da se trudi izbjegavati medije. Sada je pak, kako pišu strani mediji, uhvaćena nakon još jednog zahvata. Ovog puta u pitanju je bila operacija nosa.

Profimedia 

Larino nekada prelijepo lice sada je podbuhlo i unakaženo pretjeranim operacijama. Stoga nikoga ne čudi da glumica već tri godine nije imala nijedan angažman, a mnogi nagađaju da se sama povukla iz javnosti svjesna koliko je upropastila svoj izgled. Iako je na najnovijim fotografijama nosila zaštitnu masku, fotografi su je uspjeli uloviti i bez nje. Uz već spomenuto lice, pažnju je privukla i njezina mršava linija zbog koje je svojevremeno zabrinula prijatelje i obožavatelje.

 Podsjetimo, Lara je jedno vrijeme borila i protiv anoreksije, zbog čega su se mnogi zabrinuli da se borba vratila. S obzirom na to da već neko vrijeme ne razgovara s medijima, nitko ne zna što se točno događa u njezinom životu. Izgleda da javnost ponovno mora stvoriti mišljenje zbog spomenutih fotografija. Vrijeme će pokazati hoće li Lara jednom odlučiti ispričati svoju priču u posljednje dvije godine. 

Profimedia