Velika promjena Indire Levak zbog koje ima poseban sjaj

Brzo stigle reakcije

Instagram

Zaštitni znak domaće pjevačice Indira Levak je itekako njezina plava kratka kosa. Iako je nedavno otkrila kako voli i transformacije, najčešće ju možemo vidjeti s najkraćom frizurom. Ipak, s vremena na vrijeme voli eksperimentirati. Koliko biti njegovana i dotjerana nikada nije skrivala pa je tako posljednjom fotografijom s dužom plavom kosom oduševila obožavatelje. 

'Dopustite si da se smijete glasno i bez razmišljanja. Sretna žena je i lijepa žena', napisala je Indira uz fotografiju koja oduzima dah. U kratkim hlačicama tamno plavim topom, pokazala je frizuru koja joj je dodatno istaknula šminku. Ubrzo nakon objave, stigle su i reakcije obožavatelja, koji su prema svemu sudeći oduševljeni. 'Bolje ti stoji ovako', 'seksi, profinjeno i ženstveno', 'wow, Indira 20 godina mlađa', samo su neki od komentara. 

'Već neko vrijeme muku mučim s kosom jer najteže je kratku kosu održavati, pritom plavu! Negdje sam pročitala da je najteže ostati plavuša u izolaciji - i slažem se', rekla nam je dok je još trajala izolacija. Prisjetimo se, ona je uz pomoć salona 'Vikler i ruž', ali i supruga Miroslava uspjela postići frizuru o kojoj je maštala cijele karantene. Koliko je bila zadovoljna, nije skrivala. 'Tek u izolaciji čovjek shvati koga ima pored sebe i što je sve spreman napraviti u ime ljubavi', ispričala nam je tada uvijek nasmijana i pozitivna Indira.