Upoznajte kći Brada i Jennifer koju nikad nisu imali

Vole ju jednako snažno

Profimedia

Obožavatelji Brada Pitta i Jennifer Aniston ne mogu prežaliti što su se njih dvoje razveli prije 15 godina. Možda bi Brad ipak dva puta razmislio prije nego ju je ostavio radi Angeline Jolie da je s Jennifer imao biološko dijete, no ona u to vrijeme, navodno, nije bila spremna postati majka. Ipak, malo ljudi zna da 56-godišnji oskarovac i pet godina mlađa zvijezda serije 'Prijatelji' 'imaju' kći koju nikada nisu imali i da ju vole jednako snažno kao da je njihova. Riječ je o Bradovoj nećakinji Sydney koja je upravo diplomirala arhitekturu, piše magazin New Idea.

Instagram screenshot 

 Sydney je kći Bradovog brata Douga s kojom su Brad i Jennifer jako povezani. Brad je  upoznao Jennifer s nećakinjom na početku njihove veze, kada ju je poveo u Missouri u kuću svojih roditelja da upoznaju Dougovu tek rođenu kćerkicu. 'Bila je sućušna beba kad je Brad doveo Jennifer da je upozna s njom i njegovim roditeljima. Jennifer je zbog toga posebno povezana s njom. Sydney ju je uvijek zvala 'teta Jen' što je izluđivalo Angelinu tijekom čitavog braka s Bradom', otkrila je osoba bliska hollywoodskom ljepotanu i dodala kako Brad i Jen vole Sydney 'kao da je njihova'.

Profimedia 

 Zbog toga, tvrdi izvor, je bivši bračni par 'razmazio' Sydney tijekom života skupim poklonima i pažnjom, a sad se pripremaju pokloniti joj još više kako bi proslavili njenu diplomu. Navodno je Brad svojoj omiljenoj nećakinji dao u ruke ključeve vile u Santa Barbari koju je kupio dok je bio u braku s Jennifer, kako bi ondje mogla napraviti veliko slavlje s prijateljima, a dao joj je na raspolaganje i svoj električni automobil Tesla. 'On joj vjeruje kao da je njegova kći', protumačio je izvor.

Profimedia 

Poznato je kako je Brad veliki ljubitelj arhitekture i kako je jedno vrijeme čak stavio na čekanje filmsku karijeru kako bi učio o arhitekturi od poznatog arhitekta Franka Gehryja. Navodno je baš Brad inspirirao Sydney da upiše taj fakultet. 'Ne može biti ponosniji na nju zbog toga što je diplomirala', rekao je izvor.