DONIJELA DRASTIČNU ODLUKU Ljuta Jennifer zbog Brada odlazi 'pod nož'

Neće sjediti prekrštenih ruku

Profimedia

Glasine o obnovljenoj romansi glumačkog para Jennifer Aniston i Brada Pitta ne prestaju se širiti. Otkako su se sreli na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog Globusa, kruže priče o njihovoj vezi. Međutim, u posljednje se vrijeme u cijeloj priči našla i glumica Alia Shawkat, za koju mnogi govore da je nova ljubav ovog glumca. S obzirom na to da ima iskustva s ljubavnim trokutima, Jennifer se cijela situacija nimalo ne sviđa, pa se Bradu odlučila - osvetiti. Naime, kako piše National Enquirer, ova je atraktivna 51-godišnjakinja, kako bi Brada učinila ljubomornim, odlučila otići pod nož i napraviti 'totalni' makeover.

Profimedia 

Kako bi bivšem suprugu pokazala što gubi odabirom mlađahne Alije, Jennifer se također odlučila pomladiti i 'dotjerati'. 'Malo botoksa, fileri, laser... svega pomalo. Želi se srediti od glave do pete, a sve kako bi opet izgledala kao da joj je 30', otkrio je neimenovani izvor blizak slavnoj 'Prijateljici'.

Profimedia 

Sve je počelo kada su svjetskim medijima počele kružiti glasine o tome kako od Brada i Jen ipak ništa, a on se sve češće pojavljuje upravo u društvu Alije. Da bi stvar bila gora, iako on tvrdi da su samo prijatelji, 'šuška' se o tome da glumica kod njega dolazi i - prespavati.

 Sve to jako uzrujava Jennifer, koja je već jednom 'ostala na cjedilu', i to kada ju je Brad prevario s - Angelinom Jolie, koju je kasnije i oženio. 

Brad je Jen dao nadu da bi njihova ljubav mogla biti obnovljena, no onda se zbližio s Alijom

  'Brad je Jen dao nadu da bi njihova ljubav mogla biti obnovljena, no onda se zbližio s Alijom Shawkat. To je jako utjecalo na njezino samopouzdanje, ali odlučila je da neće samo sjediti prekrštenih ruku. Želi Bradu pokazati što gubi - a koji je bolji način nego sebe dotjerati kao nikada do sada?', zaključuje izvor.

Profimedia 

Podsjetimo, par je bio u braku od 2000. do 2005. godine kada je njihova ljubav doživjela krah, i to zbog Angeline Jolie koju je glumac upoznao na snimanju filma Mr. i Mrs. Smith. Međutim, par je obnovio dobre odnose pa američki tabloidi već mjesecima pišu kako su Jennifer i Brad opet zajedno. Navodno su tu informaciju trebali objaviti upravo na dodjeli Zlatnih globusa, međutim, to se nije dogodilo.