SUPER MAMA Ana Bebić se nakon mjesec dana od porođaja vratila na pozornicu

Izgleda nevjerojatno

Instagram

Prije nešto više od mjesec dana, domaća pjevačica Ana Bebić Đolić je rodila drugog sina, a već se vratila poslovnim obavezama. U subotu navečer je nastupila u jednom beogradskom klubu te je dokazala da joj energije niti malo ne fali.

Pixsell 

Inače, rodila je u vrijeme epidemije pa joj je i sam porođaj bio otežan te suprug Ivan Đolić nije smio biti s njom. 'Porod je prošao super brzo, na čemu moram zahvaliti svim zdravstvenim radnicima iz rodilišta. Obzirom na to da sam rodila u vrijeme epidemije, moram priznati da ni u jednom trenutku nisam ništa od toga osjetila. Svi su se pobrinuli da se osjećam sigurno', rekla je Ana nakon poroda za srpske medije.

Ana i Ivan vjenčali su se u Beogradu prije tri godine, a prvo dijete dobili su u svibnju prošle godine. Ana Bebić najširoj je javnosti poznata po duetu sa Severinom i pjesmi 'Italiana', a već godinama gradi uspješnu karijeru. Pjevačica je inače rodom iz Metkovića, a iako se zbog trudnoće povukla iz javnosti posljednjih nekoliko mjeseci, krajem prošle godine je objavila svoj novi singl.