MEGHAN I HARRY U PANICI Archiju je ugrožen život?

Ozbiljno je

Profimedia

Iako se činilo da će odlaskom u Ameriku napokon dobiti mir i privatnost, čini se da su 38-godišnja Meghna Markle i tri godine mlađi suprug, princ Harry, na sebe navukli još veći interes javnosti i medija koji ih svakodnevno prate u stopu kako bi došli do novih fotografija para. Upravo zbog navedenog, nedavno se pisalo kako je princ u strahu jer im dom oblijeću dronovi, a sada Us Weekly navodi i kako se Meghan i Harry boje da bi im jednogodišnjeg sina Archieja mogli oteti teroristi.

Profimedia 


'Oni doslovno žive u strahu i konstantom gledanju iza sebe. Ne mogu se čak opustiti ni u vlastitom dvorištu jer se boje da ih se stalno nadgleda. Najviše su zabrinuti za Archieja i njegovu sigurnost', otkrio je izvor za spomenuti medij te dodao kako par strahuje da bi im teroristi mogli oteti jednogodišnjeg sina.

Profimedia 


Podsjećamo, glasnogovornik tamošnje policije potvrdio je da su 20. ožujka ove godine nepoznati sumnjivci upravljali dronom, a zadnji put kad je dron letio iznad Harryja i Meghan bilo je dok su se igrali s Archiejem uz bazen. Također, fotografi ih neprestano prate automobilima svaki put kad izađu iz svoje vile čime im dodatno ugrožavaju sigurnost.