Kraljica Elizabeta u krvnom srodstvu sa svjetski poznatom pjevačicom

Rijetki su ovo znali

Profimedia

Britanska kraljevska obitelj broji mnogo članova, zbog čega javnost ni nije toliko dobro upoznata sa svima. Najveću pažnju, uz kraljicu Elizabetu, privlače njezini unuci Harry i William i njihove supruge, Meghan Markle i Kate Middleton. Vjerujemo da su mnoge žene kao djevojčice razmišljale kako je to biti princeza, živjeti u dvorcu i udati se za princa. Dok su se nekima poput Meghan upravo ti snovi ostvarili, postoje poznata lica koja su krvno povezana s kraljevskom obitelji, ali ne mare za to jer i same žive luksuznim načinom života.

Profimedia 

Rijetki su upoznati s činjenicom da je pjevačica Beyonce Knowles u krvnom srodstvu s kraljicom Elizabetom, Madonna s Camillom i Ellen DeGeneres s Kate Middleton. Da, venama jedne od najpoznatijih svjetskih pjevačica teče plava kraljevska krv. Prema pisanju BBC-a, ove dvije dame su rođakinje, i to 25. po redu. Njihov zajednički predak od kojeg je ova poveznica i potekla je Henry II., koji je prvi nosio titulu kralja Engleske. 

Koliko god šire obitelji imala, kraljica Elizabeta i dalje zna ne pokazuje znakove skorijeg odlaska s trona. Iako su se mediji nedavno raspisali kako se približava kraj njezine ere nakon cijele krizne situacije zbog koronavirusa, sličnu vijest dvor još nije obznanio. 'Puno se priča o tome da bi kraljica mogla zauvijek odstupiti. Cijeli je život posvetila služenju monarhiji, i iako je to velika odluka, spremna je predati 'uzde' sljedećoj generaciji', nedavno je izjavio izvor blizak obitelji, čije se riječi i dalje smatraju samo nagađanjima. Kako stvari stoje, 94-godišnjakinja o mirovini ne razmišlja.

Profimedia