NAKON 15 MJESECI Pokazala ruku koju joj je u nesreći otkinuo autobus

Ne predaje se

Instagram

Srpska voditeljica Dea Đurđević prošlu godinu pamtit će po teškoj prometnoj nesreći koja joj je život promijenila 'iz korijena'. Naime, nakon što su se u Beogradu sudarila dva automobila, Dea koja je bila u jednom od njih, izašla je iz vozila provjeriti što je bilo. U tom trenutku na nju je naletio autobus. Osim amputirane ruke, imala nagnječenje srca i pluća, vodu u plućima, polomljeni donji dio kralježnice, djelomičnu paralizu desne noge i potpunu paralizu desne noge. Više od godinu dana nakon nesreće, Dea se i dalje oporavlja a sada je pokazala ožiljke.

Iako je nedavno priznala da se bori s PTSP-om, ne gubi vedar duh, zbog čega joj se mnogi dive. Tako je oduševila i nedavno kada se u pratnji svog zaručnika Mladena Mijatovića pojavila na jednoj zabavi u Beogradu, odjevena u kombinaciju s majicom bez rukava. Kako do sada nije otkrivala ruke, Dea je hrabro po prvi put pokazala vidljive ožiljke na ruci koju još uvijek mora držati u povoju. 

'Kada sam ležala nepokretna, bilo mi je žao što se i tome nisam radovala jer tada nisam bila sigurna da ću ikada ponovo moći to napraviti. Također, puno sam vremena provodila s psihijatrom kako bih kontrolirala posttraumatski sindrom, ali i zamišljala sam često kako ću opet hodati, grliti, raditi', otvoreno je ispričala voditeljica. Iako mnogi u ovoj situaciji ne vide pozitivu, Dea ističe kako se od nesreće više smije i manje živcira.