Princ William u teškim zdravstvenim problemima

'Nasmrt su preplašeni'

Profimedia

Jedan od najpoznatijih članova kraljevske obitelji, 36-godišnji princ William, našao se u problemima. Međutim, iako su problemi i skandali, čini se, postali 'stil života' ove najpoznatije obitelji na svijetu, ovog je puta riječ o onim ozbiljnijim, zdravstvene prirode, barem ako je vjerovati pisanjima tabloida National Enquirer. Navedeni medij, naime, piše kako William 'malo po malo' gubi vid, točnije, prijeti mu - sljepoća.

Story 

Naime, prema pisanjima navedenog magazina, gubitak vida princa jako zabrinjava te je zbog toga potražio pomoć najboljih liječnika u zemlji. 'Princ William ima još pet godina prije nego što u potpunosti izgubi vid', rekao je insajder s kraljevskog dvora i time zabrinuo mnoge. 'Javno je objavio da je njegov vid sve gori i gori. No, unutar zidova kraljevske palače, 'nasmrt' je uplašen da će vid izgubiti u potpunosti', dodao je navodni, dobro upućen izvor, koji je otkrio i razloge naglog pogoršanja zdravstvenog stanja omiljenog princa.

Profimedia 

'Nije tajna da su William i njegova supruga, Kate, jako ljuti i ogorčeni jer su se Meghan i Harry odrekli kraljevskih dužnosti. Iako se Kate, kao i uvijek, u javnosti pravi hrabra, bojim se da im se privatni život raspada. Williamova borba protiv sljepoće zasigurno ih uništava i slama srca', zaključuje izvor.