Nakon vijesti o razvodu, novosti u braku Mile Kunis i Ashtona Kutchera

Ovo nitko nije očekivao

Profimedia

Iako se po stranim medijima već više od godinu dana 'šuška' o problemima i mogućem raspadu braka glumačkog para, 41-godišnjeg Ashton Kutchera i 36-godišnje Mile Kunis, ako je vjerovati pisanjima magazina Heat, ovaj je ljepuškasti par svom braku, koji se nalazi pred raspadom, ipak odlučio dati još jednu priliku.

Profimedia 

 'Kap koja je prelila čašu', tvrdi navedeni medij, odluka je da prodaju svoj luksuzan dom u Los Angelesu. Trenutno se nalaze u iznajmljenom smještaju', pisali su još prošlog tjedna svjetski mediji te tvrdili kako su upravo trzavice oko prodaje nekretnine koja je Mili izrazito 'prirasla k srvu', presudile ovom braku. Međutim, izgleda da je par uspio naći 'zajednički jezik'.

profiemdia 

Naime, tvrdi neimenovani izvor blizak ovim supružnicima tvrdi kako su i Mila i Ashton spremni za 'prommjenu scenarija'. Nakon teške odluke da prodaju luksuznu vilu u Los Angelesu, koja je izazvala brojne trzavice, par je odlučio preseliti u zajednički dom u Santa Barbari, a sve kako bi spasili svoj brak. 'Spremni su na promjenu. Santa Barbara čini se čišćom, sigurnijom okolinom za odgoj njihove djece', otkrio je izvor.

'Oboje su u 'točki' braka u kojoj žele usporiti, i ovo je novi početak kojeg su trebali. U Santa Barbaru su se preselili prvenstveno zbog djece, žele trajno živjeti u svojoj kući na plaži. Još uvijek im mogu dolaziti obitelji i celebrity prijatelji. Osim toga, djeca su bliže oceanu, a i mirnije je nego u Los Angelesu', zaključuje izvor.

Podsjećamo, par koji je u braku od 2015. godine te ima četverogodišnju kći Wyatt i dvogodišnjeg sina Dimitrija, već se nekoliko puta našao na meti medija koji su pisali o problemima u njihovom braku. Posljednja nagađanja o kraju ljubavi miljenika publike započela su kada je izvor za američke medije ispričao kako se glumački par u posljednje vrijeme sve češće svađa te su u nadi da spase brak, odlučili potražiti pomoć stručnjaka.