Sin krivi oca glazbenika što je skoro umro u paklu droge

Loš uzor

Story

Poznato je da svi članovi rock benda Rolling Stones vole žestoko partijati, odnosno barem dok su bili u mlađim danima. No to nije ostavilo posljedice samo na njihovo zdravlje. Životni stil 73-godišnjeg gitarista Ronnieja Wooda, prepun droge i alkohola, bio je uzrokom zašto je njegov 45-godišnji sin Jamie u ranim godinama upao u zamku ovisnosti o drogama, zbog koje je skoro izgubio život, piše Mirror.

Story 

 Iako je Ronnie, kako je sam priznao, 'čist' od droge i alkohola posljednjih deset godina, te se posvetio odgoju trogodišnjih blizanki koje ima sa 30 godina mlađom suprugom Sally Humphreys, njegov sin Jamie se dugo borio s posljedicama odgoja oca koji mu je većinu života bio loš uzor. Priznao je da mu je djetinjstvo bilo kaotično i da je zbog toga već sa 14 godina probao kokain i heroin, o kojima je postao ovisan u 20. godini. 'Droge su bile normalne u mojoj obitelji. To je bio dio mojeg odgoja i odrastanja', rekao je.

Profimedia  Jamie Wood, prvi lijevo

 Sin slavnog glazbenika rekao je kako se nada da će Ronnijeva djeca imati bolje djetinjistvo od njegovog. 'Siguran sam da će s njima ovog puta odraditi bolji posao', kazao je. Priznao je kako je, osim kokaina i heroina, pušio i kanabis i cigarete, sve dok ga zlouporaba nije dovela do srčanog udara u 2017., kad je imao 42 godine. U bolnici su mu tada ipak uspjelio spasiti život ugradnjom premosnice. To mu je bio poziv na buđenje i poticaj da se riješi svih ovisnosti, kojima se nakon toga nije vratio.

'Mama i tata su puno partijali, i uvijek se mogao osjetiti miris kanabisa u kući. Kad bih se ujutro spustio u dnevnu sobu, nakon što bi završio tulum mojih roditelja, uvijek bi našao pepeljare pune nedovršenih jointova pa bi se poslužio njima', opisao je svoju 'inicijaciju' u svijet droga.