Zaručnik Jennifer Lopez u društvu misteriozne žene

Nakon što su odgodili vjenčanje

story.hr Jennifer Lopez u top deset izdanja za teretanu

Prije pandemije koronavirusa, svijet je želio vidjeti jedno od najiščekivanijih vjenčanja godine - ono pjevačice Jennifer Lopez i njezina zaručnika Alexa Rodrigueza. No, kao i svi događaji u sljedećim mjesecima - ono je otkazano. S obzirom na to da mjere u Americi još nisu popustile do kraja, ovaj par na različite načine 'ubija' dosadu. Naime, Alex je viđen s misterioznom ženom tijekom vožnje biciklom. Iako se ne zna o kome je točno riječ, ono što je najviše privuklo pažnju je činjenica da nenormalno liči na Jennifer Lopez.

Profimedia 

Paparazzi su ga nedavno ulovili kako vozi bicikle iznad Los Angelesa bez zaručnice te u društvu prijatelja. Očekivano, najviše pažnje privukla je nepoznata dama u njegovom društvu, koja se itekako može pohvaliti mišićima i oblinama, baš kao i njegova buduća supruga. Inače, Alex i J Lo su poznati po velikoj ljubavi prema sportskom načinu života, što i tijekom karantene pokazuju.

S obzirom na to da su sada trebali proživljavati najuzbudljivije trenutke, ovaj par traži bilo kakav način kako bi odvratili misli od toga. 'Malo sam slomljenog srca jer smo imali neke velike planove, ali i ja sam takva, znate što? Bog ima veći plan pa jednostavno moramo sačekati i vidjeti', rekla im je pjevačica i istaknula kako se trudi vjerovati da će sve biti bolje, kada za to dođe vrijeme. 

Profimedia