NE SKRIVA Angelina otkrila zašto je odlučila posvojiti dijete iz Vijetnama

Javno progovorila

Profimedia

Iako su prošle četiri godine od njihovog razvoda, o 45-godišnjoj glumici Angelini Jolie i bivšem suprugu, 56-godišnjem glumcu Bradu Pittu i dalje se često piše u medijima. Jedan od razloga su svakako i njihova djeca zbog kojih par još uvijek nije postigao finalni dogovor oko razvoda, a činjenica da oboje vrlo malo govore o istoj, dodatno intrigira javnost. Međutim, glumica je sada odlučila progovoriti o djeci te je ujedno i po prvi put otkrila zašto se odlučila na posvajanje djeteta iz Vijetnama.

Profimedia 


Naime, 2002. godine, Angelina je posvojila svoje prvo dijete, danas 18-godišnjeg Maddoxa iz Kambodže, a pet godina kasnije, s Bradom Pittom se odlučila na posvojenje još jednog dječaka, danas 16-godišnjeg Paxa iz Vijetnama. Međutim, kako je otkrila u razgovoru za Vogue, 45-godišnjakinja prvotno nije željela posvojiti dijete iz Vijetnama.

Profimedia 


Kako je objasnila za spomenuti medij, Angelina nije željela posvojiti dijete iz Vijetnama s obzirom na loše odnose između Vijetnama i Kambodže i činjenicu da je već imala dijete iz jedne od spomenutih država. Međutim, nakon što je, čitajući knjigu o ljudskim pravima, naletjela na fotografiju vijetnamskog vojnika koju su snimili američki vojnici, glumica je bila vrlo dirnuta te se u konačnici odlučila na posvojenje djeteta pa je tako u njezinu obitelj uskoro stigao Pax.

Profimedia 


Inače, osim spomenutih sinova, Angelina ima i posvojenu 15-godišnju kći Zaharu te troje biološke djece, 14-godišnju kći Shiloh i 11-godišnje blizance Vivianne i Knoxa, koje je dobila u braku s Bradom Pittom. Iako je jedno od najjačih imena u svijetu Hollywooda, Angelina nerijetko ističe kako joj je uloga majke jedna od najbitnijih u životu.