BIZARNI SAVJETNIK ZA NEKRETNINE Stablo joj je šapnulo da mora kupiti kuću

Nakon toga nije dvojila

Profimedia

Zvijezda britanskog reality showa "The Only Way is Essex", 39-godišnja Gemma Collins odlučila je kupiti kuću u Essexu nakon što joj je stablo pokraj posjeda "šapnulo" da ga kupi, javlja Mirror. Gemma je dugo tragala za kućom iz snova, ali nije bila uvjerena da je našla pravu sve dok joj  stablo nije poručilo "da joj je suđeno živjeti ovdje".

Gemma je u svom podcastu koji se emitira na BBC-u priznala kako osjeća posebnu vezu sa stablima. "Baš je to čudno. Znala sam da je to kuća za mene čim sam se biciklom dovezla ispred nje, zato što je blizu bilo ogromno stablo i osjećala sam da mi govori nešto. Kao da mi je šaptalo: "Gemma, tebi je suđeno da živiš ovdje". Kad vidim to stablo, osjećam da imamo posebnu vezu. Ne znam zašto, ali ono mi daje veliku utjehu", ispričala je punašna reality zvijezda koja je odlučila smanjiti grudi.

 "Grudi su mi prevelike i želim ih smanjiti. Dođe mi da si razderem grudnjak i pustim ih da vise, da po njima puše hladan povjetarac", kazala je plavuša koja zarađuje i kao model odjeće koju je sama dizajnirala, i koju prodaje preko svoje web trgovine. Podsjetimo, Gemma je inače poznata po svojim kontroverznim izjavama. Tako je krajem prošle godine šokirala javnost izjavom da se želi pridružiti Illuminatima i prodati dušu vragu, a prije nekoliko mjeseci je rekla kako je ona proročica poslana na Zemlju s misijom da zaustavi bol i patnju.