Nakon prekida zaruka, glumica otkrila da je čeka prvo dijete

Ne može biti sretnija

Profimedia

U moru onih zabrinjavajućih, stižu sretne vijesti! Glumica Emma Roberts čeka svoje prvo dijete sa 35-godišnjim Garrettom Hedlundom, također glumcem. Par koji je u sretnoj vezi od proljeća prošle godine ne skriva uzbuđenje zbog prinove. Iako još službeno nisu potvrdili da bebica stiže, 'US Weekly' donosi ekskluzivne informacije. 

Profimedia 

O Emminoj prvoj trudnoći još se ne znaju detalji, a ono što spomenuti medij naglašava je njihova sreća i uzbuđenje zbog novog poglavlja u njihovoj vezi. Inače, prva povezanost ovog para dogodila se u ožujku 2019. godine u Los Angelesu. Ta vijest stigla je nakon što je Emma otkazala zaruke s bivšim partnerom Evanom Petersom. 

Početak ljubavne romanse uskoro novopečenih roditelja potvrdio je anonimni izvor. 'Emma i Garrett su dugo bili jako dobri prijatelji, ali ovo je nešto novo. Iako je još svježe, posebno je i opušteno', govorio je izvor tada. Njihova veza ovog je siječnja i dalje bila na neki način skrivana od javnosti. 'Još ne razmišljaju o zarukama ili braku. Za njih je ovo više zabava, nego sigurno', istaknuo je nepoznati izvor tamošnjim medijima. Ipak, ako je suditi prema najnovijim informacijama, par je spreman za novo poglavlje s bebicom, što itekako pobija ovu informaciju da njihova veza nije ozbiljna. 

Profimedia