FOTO Vedran Ćorluka ima najslađu podršku tijekom utakmice

Prizor koji je raznježio mnoge

Instagram

Svaka najnovija fotografija malenog Viktora, sina pjevačice Franke i nogometaša Vedrana Ćorluke oduševi javnost. Iako ga još nismo u potpunosti upoznali jer su roditelji odlučili skrivati lice dječaka, maleni Viktor je već sada pravi slatkiš. Nakon što se mami pridružio neki dan na snimanju spota, sada je u njezinom krilu promatrao tatu preko malog ekrana. Naime, Franka je podijelila fotografiju na kojoj sa sinom gleda Vedranovu utakmicu. 

Instagram 

'Ajmooo, tata', napisala je Franka dok je s Viktorom na balkonu putem laptopa pratila utakmici Lokomotive iz Moskve, gdje on trenutno igra. Uz to što su bili fokusirani na tatinu igru, uživali su u okruženju. Naime, sjedili su na terasi vlastitog doma, a oko njih se stvorio prirodni hlad od mnogo drveća i cvijeća. 

Da je upravo ta utakmica bila posebna za Vedrana, potvrdio je najnovijom objavom na društvenim mrežama. Naime, istaknuo je kako je upravo tog dana osam godina otkako je stigao u Moskvu. S obzirom na to da se o njegovom prelasku u novi klub uopće ne govori, izgleda da ondje uistinu uživa. Jedini minus, otkako je stigao maleni Viktor, je činjenica da je daleko od njega. No, i sam je istaknuo kako mu je korona sada 'pomogla' u tome što je napokon mogao provesti duže vrijeme sa suprugom i sinom.

Podsjetimo, Franka i Vedran su početkom ove godine obznanili da im se pridružio sin. Ta sretna vijest stigla je godinu i pol nakon njihovog bajkovitog vjenčanja u Istri.