Bivša natjecateljica 'Gospodina Savršenog' se udaje

Sljedeća godina je njihova

RTL

Gabrijela Divković, jedna od natjecateljica druge sezone popularnog showa 'Gospodin Savršeni'. Iako ondje svoju ljubav nije pronašla, ako je suditi prema Instagramu, ljubav joj cvjeta. To potvrđuje i njezin posljednji intervju za RTL, u kojem je otkrila kako je spremna i za udaju, koja će se, nada se, dogoditi sljedeće godine.

'Romana sam upoznala 2018. godine i prvo smo se prijateljski dopisivali, a poslije snimanja showa 'Gospodin Savršeni' započeli smo vezu. Jako je vrijedan, radi u Petrokemiji u Kutini, i počeli smo živjeti zajedno. Ja sam počela raditi u Zagrebu tako da smo trenutno oboje zauzeti poslom, ali dosta smo slični tako da nam nije problem to što se baš i ne vidimo', ispričala im je zaljubljena Gabrijela, koja ne skriva uzbuđenje zbog moguće svadbe sljedeće godine.

'Sljedeće godine planiramo kupiti kuću u Kutini i napraviti svadbu. Uglavnom, super nam je i jako smo sretni', istaknula je u spomenutom razgovoru.

Podsjetimo, uz ostale djevojke, Gabrijela se borila za srce Mije Matića koji je na samom kraju odabrao Nušu. Ova 21-godišnjakinja koja dolazi iz Novske, a studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku, ljubav je ipak pronašla izvan showa i daleko od očiju javnosti.