Prije nekoliko dana tražila zabranu prilaska za supruga, sada se razvode

Problemi u obitelji

Profimedia

Američka glumica, 40-godišnja Christina Ricci, prolazi teško razdoblje u životu. Glumica je, naime, podnijela zahtjev za razvod od supruga, filmskog producenta Jamesa Heerdegena, s kojim ima petogodišnjeg sina Freddieja. Odluka o razvodu došla je samo nekoliko dana nakon što je u njihov dom stigla policija, i to zbog - obiteljskog nasilja, prenosi Page Six.

Profimedia 

 Naime, Christina je zahtjev za razvod braka podnijela sedam godina nakon što su ona i James stali pred oltar, a kao razlog navela je 'nepomirljive razlike'. Ipak, izgleda da je svemu 'kumovalo' obiteljsko nasilje. Naime, prije nekoliko dana glumicu je suprug navodno napao u zajedničkom domu, zbog čega je reagirala i policija. Iako James nije uhićen, Christina je tražila mjeru zabrane prilaska.

Što se događa 'unutar četiri zida' ove slavne obitelji, javnosti nije poznato, jer i glumica i uskoro bivši suprug privatni život već godinama skrivaju. Međutim, zbog cijele je situacije glumica, osim razvoda, tražila i isključivo fizičko i pravno skrbništvo za njihovog petogodišnjeg sina Freddieja.