PUKLA LJUBAV Razvode se nakon dvije godine braka

Ipak nisu uspjeli

Instagram

Nakon nešto manje od tri godine nakon što su izrekli sudbonosno 'da', američka pjevačica i kantautorica, 31-godišnja Kacey Musgraves potvrdila je za magazin People da je došao kraj njezinom braku s 31-godišnjim glazbenikom Rustonom Kellyjem.

Odluku u razvodu smo donijeli zajedno

 'Teško, ali s iskrenom namjernom, odlučili smo progovoriti o onome kroz što trenutno prolazimo. Odluku u razvodu smo donijeli zajedno. S obzirom na to da uz ovakve vijesti često idu i kriva nagađanja i glasine, želimo svemu stati na kraj prije nego što uopće počne', započeo je sada već bivši par u službenoj objavi za spomenuti medij.

Profimedia 

Naše su duše povezane i to se neće moći nikada promijeniti

 'Vjerujemo da smo s razlogom stavljeni na zajednički put kako bi u ovom vremenu koje smo proveli zajedno, jedno drugome život promijenili na bolje. Ljubav koju imamo jedno za drugo nadilazi naš supružnički odnos. Naše su duše povezane i to se neće moći nikada promijeniti. Iako se u braku razdvajamo, u životu ostajemo prijatelji. Nitko nije kriv, ljut niti prezire ovo drugo. Molimo vas za privatnost i pozitivne misle dok se oboje navikavamo na nove živote', stoji na kraju izjave kojom je glazbeni par, koji je svoju vezu započeo 2016. godine, a potom i okrunio brakom godinu kasnije, potvrdio razvod.