VIDEO Na svoj rođendan skoro pala sa stijene niz vodopad

Malo je nedostajalo

Story

Američka glumica Olivia Munn proslavila je ovog vikenda svoj 40. rođendan, ali to je skoro završilo tragično. Okruglu brojku je odlučila dočekati u nacionalnom parku te je objavila video koji je snimala u bikiniju, stojeći na rubu stijene iznad vodopada. U jednom trenu se spotakla jer je stala na oštri rub pa je zamalo pala u vodu. Srećom, uspjela je povratiti ravnotežu i objaviti video uz koji je napisala: '2020. ponovo udara'.

 'U svakom slučaju, hvala na rođendanskim željama", dodala je u opisu videa, a njezini pratitelji, kojih na Instagramu ima više od 2,6 milijuna, u komentarima su suosjećali s njom i izrazili žaljenje što joj se to dogodilo, dok je druge snimka nasmijala. Glumicu nezgoda nije obeshrabrila već je tijekom vikenda nastavila s objavljivanjem fotografija svojih aktivnosti, od kojih je jedna bila penjanje po stijenama, a fanovima je otkrila i da je na kampiranju. Podsjetimo, Olivia je poznata i po tome što je navodno zapela za oko razvedenom glumcu Tomu Cruiseu.

Na zabavi prije posljednje održane dodjele Oscara u Los Angelesu, 57-godišnji bivši suprug glumice Katie Holmes i zagriženi pripadnik kontroverzne Scijentološke crkve navodno nije mogao skinuti oči sa 20 godina mlađe kolegice, a njoj je navodno bilo jako drago što joj je Cruise prišao, pisao je magazin NW. Ipak, do današnjeg dana njih dvoje nisu potvrdili da su u vezi.