Nakon prekida veze dobila desetak kilograma

Pronašla utjehu u hrani?

Instagram

Planetarno popularna pjevačica Rihanna potpuno se posvetila svom modnom brendu, a snimanje pjesama je prema svemu sudeći, ostavila po strani. S obzirom na to da joj je ljubav prema modi donijela veliko bogatstvo, nije ni čudo što se za sada posvetila upravo tome. Ono zbog čega je mnogi vole je činjenica da svojim modnim brendom slavi različitost i ljubav prema vlastitom tijelu, ma kakvo god ono bilo. Mnogi su primijetili da je i sama pjevačica tijekom posljednjih godina 'nabacila' koji kilogram. 

Kako otkrivaju strani mediji, Rihanna se udebljala desetak kilograma nakon što je početkom godine prekinula vezu sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom, za kojeg se navodno trebala i udati.  Po svemu sudeći njoj to uopće ne smeta, već u donjem rublju u sklopu kampanja za vlastiti brend ističe atribute. Dok mnogi smatraju da je nakon prekida veze pronašla utjehu u hrani, velik broj obožavatelja smatra da je jednostavno ovako sretnija.

Inače, dok je još bila u vezi s Hassanom, dosta je pričalo o njezinoj trudnoći. S obzirom na to da nikada to nije potvrdila, majčinstvo će ipak malo pričekati. Unatoč tome što trenutno nije u vezi, Rihanna ne skriva želju za majčinstvom. 'Naravno da ću imati djecu i ako ne pronađem pravog partnera. Mislim da društvo želi nametnuti kako je loše biti samohrana majka, ali jedino što je zapravo bitno je sreća i zdrav odnos između roditelja i djeteta', otkrila je nedavno pjevačica i potom naglasila kako se za deset godine vidi upravo s djecom i to čak njih troje ili četvero.