Vidno mršavija Janica Kostelić snimljena u društvu jednoipolgodišnjeg sina

Rijetko javno pojavljivanje

Story arhiva

Otkako je 1. siječnja prošle godine rodila svoje prvo dijete, sina Oskara, naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić povukla se iz javnog života te ju se u ovih godinu i pol dana moglo vidjeti tek nekoliko puta i to bez malenog. Međutim, Janica je sada po prvi put snimljena u društvo jednoipolgodišnjeg sinčića Oskara i to na Sljemenu gdje su uživali u sunčanom danu.

Vidno mršavija skijašica, u ležernom izdanju, nedjelju je provela u neometanom druženju sa svojim miljenikom na mjestu gdje je nekada često trenirala i ostvarivala velike rezultate zbog kojih danas i je najtrofejnija Hrvatska skijašica. Fotografiju Janice i sinčića Oskara možete pogledati ovdje.

Frano Jerkan/PIXSELL  05.01.2020.,Sljeme, Zagreb - Muski slalom Audi FIS Svjetskog skijaskog kupa Snow Queen Trophy. Janica Kostelic


Podsjećamo, maleni Oskar, na svijet je stigao u Klinici za ženske bolesti i porode KBC – a Zagreb u Petrovoj ulici, a skijašica je o sinčiću progovorila prije nekoliko mjeseci u razgovoru za HRT. 'Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi', rekla je tada za domaći mediji.