Kate otkrila zašto je princ George ljubomoran na dvogodišnjeg brata

Razlog je presmiješan

Profimedia

Djeca vojvotkinje i vojvode od Cambridgea, Kate Middleton i princa Williama, šestogodišnji princ George, šestogodišnja princeza Charlotte i dvogodišnji princ Louis, plijene pažnju javnosti gdje god se pojave stoga ne čudi veliki interes iste za njihovim životima, kao i svakodnevnim dogodovštinama koje ponosni roditelji nerijetko podijele s obožavateljima. Jedna od posljednjih takvih je i ona kako je George trenutno jako mrzovoljan i ljubomoran zbog mlađeg brata.

Profimedia 


Naime, kako je 38-godišnja vojvotkinja otkrila na nedavnom eventu, braća se trenutno natječu u uzgoju suncokreta, a Louisov je u rastu pretekao Georgeov zbog čega je šestogodišnjak postao jako mrzovoljan. 'Djeca uživaj u uzgoju, ali Louis trenutno vodi sa svojim suncokretom što se Georgeu ne sviđa pa je sada malo ljubomoran', ispričala je Kate okupljenima.

Profimedia 


Inače, iako je George najstarije dijete u obitelji, Kate, a potom i sama kraljica Elizabeta II, otkrile su kako je 'šefica' u obitelji zapravo petogodišnja Charlotte koja je najodgovornija i glavna među braćom. Naime, nedavno se saznalo kako je kraljica na jednom eventu upitala djevojčicu pazi li na svoju mlađu sestru, a ona joj je odgovorila da mlađa sestra više pazi na nju. 'Pa tako je i s Georgeom i Charlotte', komentirala je tada Elizabeta II.