VIDEO Nogometaša pogodio grom na terenu

Šok

Instagram screenshot

Sigurno smo svi čuli izreku kako su veće šanse da dobijemo zgoditak na lotu nego da nas pogodi grom. Ovo posljednje dogodilo se mladom ruskom nogometašu, 16-godišnjem Ivanom Zaborovskom tijekom treninga u moskovskom klubu, javlja portal TMZ. Njegova momčad krenula se zagrijavati na terenu kad je iznenada sijevnula munja i pogodila nogometaša. Oko njega se stvorila vatrena lopta, a on se srušio na pod. Netko je to čak uspio snimiti i podijeliti preko Twittera.

Mladić je hitno prevezen u bolnicu gdje je pao u komu, a zaradio je jake opekline. Srećom, brzo se oporavlja, toliko da su i sami liječnici iznenađeni. Njegov klub je u kontaktu s Ivanovim ocem, koji je rekao da Ivanove oči reagiraju, da može govoriti i da se veseli vratiti na teren čim prije. 'Igrat će ponovno', kazao je otac optimistično.

 Podsjetimo, nedavno je grom udario i američku profesionalnu igračicu video igara Jaime 'Karma' Bickford u njezinom domu dok je igrala igre. Iako je isprva trpila jake bolove, sad se već praktički oporavila. Morala je jedino kupiti novi 'joystick' za igru jer je grom rastopio stari.