Poznata glumica dva dana nakon razvoda izmjenjuje strasti s drugim na plaži

Ne skriva to

Profimedia

Jordana Brewster, 40- godišnja američka glumica i model, nedavno je podnijela zahtjev za razvod braka od supruga Andrewa Forma, s kojim je bila u braku punih 13 godina.

Čini se kako se glumica poprilično brzo oporavlja od razvoda dugogodišnjeg braka ili je ipak novi muškarac, s kojim je viđena kako se ljubi na plaži, upravo razlog raspadu braka?

Profimedia 

  Zvijezda serijala 'Brzi i žestoki' početkom mjeseca, točnije 1. srpnja, predala je papire za razvod od 48-godišnjeg filmskog producenta Andrewa Forma, a dva dana nakon toga viđena je u javnosti gdje s drugim muškarcem izmjenjuje zagrljaje i poljupce. Novopečeni par šetao je plažom u Malibuu gdje su uhvaćeni u trenutcima nježnosti. Jordanin novi odabranik izvršni je direktor investicijske tvrtke, piše Daily Mail. 

Profimedia 

Inače, s uskoro bivšim suprugom Andrewom, ima malu djecu, šestogodišnjeg Juliana i četverogodišnjeg Rowana, a supružnici su, pretpostavlja se počeli živjeti odvojeno već početkom ove godine. Još nije poznato što je dovelo do razvoda, a Jordana i Andrew navodno su ostali u prijateljskim odnosima.