Ibrica Jusić dugogodišnjeg prijatelja zamijenio novim

Već ga je pratio i na koncert

Pixsell

Hrvatskom kantautoru i glazbeniku, 75-godišnjem Ibrici Jusić, pojavljivanje, sviranje i održavanje koncerata uz psa postalo je poput zaštitnog znaka. U svojoj dugoj karijeri rijetko kada se pojavio bez svog vjernog prijatelja i pratioca, kućnog ljubimca psa. 

Da je nakon smrti kućnog ljubimca najlakše tugu prebroditi upravo novim shvaća i dubrovački glazbenik. Svoju tugu za uginulim prijateljem Bondom uspješno je prebolio uz pomoć novog prijatelja. Sreću i tugu više od 11 godina dijelio je sa psom Bondom, a prije njega imao je škotskog ovčara Arčija. 

Pixsell 

Ibrica, koji se već navikao na suživot uz psa, ni pod koju cijenu ne želi prihvatiti samotnjački život, te je jednu uzicu u ruci nakon par dana odmah zamijenio drugom. Ovog puta srce mu je ukrala japanska Akita, pasmina poznata po dirljivom filmu Hachiko u kojem je pas svojeg vlasnika na istom mjestu čekao devet godina, sve dok nije kao i vlasnik preminuo. Šetnja i izlazak sa psom nije mu problem jer i sam voli šetati, a pogotovo kada mu društvo pravi ljubimac. U srijedu se oprostio od svog Vagabonda, kojeg je od milja zvao i Bond, a u nedjelju navečer već se pojavio s novim psom. 

Pixsell 

Legendarni glazbenik je, osim po glazbi, poznat kao veliki prijatelj životinja. Jednom prilikom izjavio je i da što više upoznaje ljude više se okreće životinjama koje mu više odgovaraju, jer, kao što kaže, one ne lažu.