Brad Pitt odbija prihvatiti vlastito dijete

Preko nekih stvari ipak ne može prijeći

Profimedia

Od navodne svađe u zrakoplovu između glumca Brada Pitta i njegovog najstarijeg 18-godišnjeg sina Maddoxa prošlo je već skoro godinu dana, a da je to jedan od glavnih razloga zbog kojeg je slavna glumica Angelina Jolie zatražila razvod već je poznato, piše Daily Mail. 

Profimedia 

Dok je komunikacija bivših supružnika Angeline i Brada i dalje nategnuta i 'hladna', isto se ne može reći i za njegov odnos sa sinom, s kojim ima gotovo nepostojeći odnos. Zvijezda filma 'Bilo jednom u Hollywoodu' niti se viđa niti se čuje s najstarijim sinom.

Koliko je poznato, prekretnica odnosu i s Angelinom i sinom Maddoxom bio je let privatnim zrakoplovom još 2016. godine kada se dogodila žestoka prepirka o kojoj niti jedan član obitelji ne želi govoriti u javnosti. Međutim, žustrinu prema Bradu, tek od nedavno punoljetni, Maddox osjeća i dalje i ne želi izgladiti odnos s ocem. 

Profimedia 

Svi postupci oko razvoda braka najpopularnijeg para u Hollywoodu još uvijek nisu riješeni, a sve je otežala situacija s pandemijom. Bez obzira na to, Brad se i dalje viđa s djecom i koliko-toliko održava odnos s Angelinom. Posjeti su mu i dalje omogućeni, ali kao i parnični postupak oko razvoda, sve je poprilično otežano.

Podsjetimo, bivši supružnici u postupku za razvodom braka već su četiri godine, kada je 2016. Jolie podnijela papire za razvod. Od tada je odnos s djecom i ocem potpuno drugačiji, a Brad je u međuvremenu završio i na stručnim terapijama i odricanju od alkohola. U braku dobili su i posvojili sveukupno šestero djece od kojih je Maddox najstariji.