Rozga progovorila o jedinom muškarcu u svom životu i tajnim obožavateljima

Svašta je doživjela

Instagram

Nakon dugog perioda izbivanja od karijere, svima omiljena Splićanka, Jelena Rozga, sinoć je održala prvi koncert na otvorenom. Svoje zadovoljstvo nije mogla sakriti pričajući za RTL Exkluziv, a otkrila je i koliko su joj teško pala četiri duga mjeseca bez pjevanja, tko je jedan muškarac u njezinom životu, te kakvih je sve problema znala imati s obožavateljima.

Karijera joj je iznimno bitna i glavni izbor sreće, a nakon dugih 24 godine karijere izdvojila je jednu pjesmu koju danas ne bi nikada otpjevala: 'Ta jedna o kojoj sad pričam, je obožavam. Burek i tople krafne. Ništa se nije bitnoga promijenilo, ali moglo je biti i bez te pjesme', navela je. 

U svojem rodnom gradu nije boravila puna četiri mjeseca preko deset godina što nije teško palo njezinim roditeljima za koje ističe: 'Mama je mama, al ja sam oduvijek tatino dijete na kojeg jako i ličim'. Slobodno vrijeme osim u društvu redovito provodi i s roditeljima kod kojih svaki dan odlazi na ručak. Žive 200 metara u blizini jedni od drugih bog čega to i nije problem, a na ručku im se ponekad pridruži i Jelenina  velika podrška, 'njezina sis' Julija koja svoj život vodi daleko od 'očiju javnosti'.

Osim što odlično funkcioniraju jedna s drugom i razumiju se, drugačiji tipovi osoba rekla je pjevačica. 'Moja sis živi potpuno drugačiji život od mog', nadodajući da nije velika spavalica kao ona, te da se oduvijek dizala u osam ujutro. 'Julija je majka i odlučila se za mirniji način života' pa ju tako gotovo nikada ne možemo ni vidjeti uz popularnu pjevačicu. 

Upravo su njezina djeca, 20-godišnja Lea i sedmogodišnji Noa, Jeleninini veliki mezimci. S nećakinjom ima poseban odnos jer se čuju svaki dan i puno pričaju o svemu. 'Lea zna sve moje tajne, ja od nje ništa ne krijem, često komentiramo sve i svašta, pa tako i muškarce iako imamo potpuno drugačiji ukus što se toga tiče', rekla je za RTL. 

Kada su muškarci u pitanju, vrckava pjevačica istaknula je kao jedinog muškarca i najveću ljubav svog psa, osmogodišnjeg Yorkshire terijera, Ringu koji je jako ljubomoran na njezine obožavatelje. 'Voli ženske, ali muške baš i ne', nadodala je. Iako ih ni mali Ringo ne tolerira, to nije spriječilo njezinog prijašnjeg strastvenog obožavatelja, splitskog poštara, da ju godinama 'opsjeda' zbog kojega je zatražila i policijsku pomoć. No, tome tada nije došao kraj jer je tijekom karantene doživjela slično iskustvo: 'Živila sam u strahu čak i preko dana jer sam morala prošetati psa, nije mi bilo baš ugodno. Stalno sam se okretala iza sebe, a ne volim tako živjeti. Grozan osjećaj, ali ja koda privlačim takve', rekla je uz nadu da je ovo posljednji obožavatelj koji joj 'neda mira'. 

Osim završetka pandemije nestrpljivo iščekuje povratak u studio, završavanje akustičnog albuma i dva nova singla.